Lavest rente

Er du en gjerrigknark som ønsker den renten som er lavest mulig å få i markedet? Det er bra. Det er viktig at du ikke lar deg lure av bankenes slue triks om lav rente på reklameplakater og andre steder. Den renten bankene kaster etter oss er ikke den renten vi får. Alle banker skriver «fra» en viss prosent. Dette order «fra» er det som ødelegger for alle oss som ønsker denne renten. Ordet «fra» betyr bare at det er noen ytterst få som får ta del i dette kjempe tilbudet. Jeg skulle ønske at jeg selv kunne få bankenes laveste rente på billig forbrukslån, men det er ganske usannsynlig. Disse lånene blir tilbudt personer som har så god økonomi at de ofte ikke trenger lånet, men at de ønsker det. Mange ønsker likviditeten selv om de ikke strengt tatt trenger den.

Bruk hjelpemidler
Det finnes heldigvis mange fine hjelpemidler som hjelper deg med å gjøre smarte økonomiske avgjørelser i privatlivet. Før var det ikke så lett å vite hva som er best for deg og hva som er best for alle andre. Da var det lokalbanken som gjald og det var heller ikke noe som het forbrukslån. Nå kan personer ta opp forbrukslån ved hjelp av forskjellige nettressurser. Den beste ressursen akkurat nå finner du på loans.no. Dette selskapet og denne siden informerer deg om alle aspekter som er viktig å vite. Siden hjelper deg også med å finne ut hva som passer deg best. Du kan regne på hvor mye et lån med en viss prosent koster deg i måneden. På denne måten kan du ta bedre og mer informerte avgjørelser om din privatøkonomi, enn det du kanskje ville gjort på egenhånd.

Loans.no er også en side som hjelper deg med å søke på lån. Du kan gå inn på siden og levere en søknad. Selskapet tar da denne ene søknaden og sender den videre til alle sine samarbeidspartnere. Det kan være små og store banker. Alle bankene kan da konkurrere om deg som kunde og sende deg de beste tilbudene som de kan sende. På denne måten kan du fråtse i forskjellige renten og samtidig ta akkurat den renten som du liker best.